سلام عليكم
اذيك يادكتور
كنت بعمل تحليل صوره دم كامله بناء على طلب دكتور السمنه والنحافه اللى متابع معاه
ودى النتيجه

بس كاتبين فى اخر التقرير المراجعه مع الطبيب ولما دورت على النت لقيت كلام يقلق

ياريت تشرحلى النتيجه

وجزاك الله خيرا

Haemoglobin 15.7 g/dl 12.5 – 17.5
Haematocrit (PCV) 43.4 % 41 – 52
RBCs Count 5.10 millions/cmm 4.5 – 5.9
MCV 85.1 fl 80 – 100
MCH 30.8 pg 27 – 33
MCHC 36.2 g/dl 31 – 37
RDW-CV 13.0 % 11.5 – 15
Platelet Count 396 thousands/cmm 150 – 450
Total Leucocytic Count H 11.8 thousands/cmm 4 – 11
Absolute Values
6.45 x10^9/L 2 – 7
0.47 x10^9
5.98 x10^9
4.02 x10^9/L 1 – 4.8
1.00 x10^9/L 0.2 – 1
0.26 x10^9/L 0.1 – 0.45
0.05 x10^9/L 0 – 0.1
Percent Values
Differential Leucocytic Count
Neutrophils 54.7 %
Staff 4 %
Segmented 51 %
Lymphocytes 34.1 %
Monocytes 8.6 %
Eosinophils 2.2 %
Basophils 0.4 %

المشكه هنا

Total Leucocytic Count H 11.8